پیام تبریک نوروز ۱۴۰۰ دکتر سید شمس شفیعی
پیام تبریک نوروز ۱۴۰۰ دکتر سید شمس شفیعی
دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان گیلان

بسمه تعالی

یا مقلب القلوب و الابصار، یا مدبر اللیل و النهار، یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال

با سلام و صلوات بر حضرت محمد مصطفی(ص) و خاندان طیب و طاهرش، با استعانت از حضرت صدیقه کبری (س) که ایام متعلق به ایشان بوده، و با درود بی پایان به روح بلند امام خمینی(ره)، شهدا و ایثارگران راه تعالی میهن اسلامی، فرارسیدن بهار ۱۴۰۰ خورشیدی را به محضرمبارک مقام معظم رهبری، خدمتگزاران دولت تدبیر و امید، خانواده بزرگ وارزشمند دانشگاه آزاد اسلامی، دانش آموزان و دانشجویان عزیز، اولیای مکرم ایشان وهمکاران صدیق، پرتلاش و خانواده های محترم شان در سازمان سما خصوصا همکاران عزیزم در استان گیلان شادباش و تهنیت عرض می نمایم.

در سال ۱۳۹۹ شاهد افتخارآفرینی های دیگری از دانشگاه آزاد اسلامی در عرصه آموزش عالی کشور وهمچنین سازمان سما در حوزه مهارت گستری و آموزش و پرورش بودیم. تلاش هائی که سعی بر ایفای نقش ما در اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی ، رهنمودهای اعضای محترم هیأت امنا و راهبردهای ریاست عالیه دانشگاه داشته و توانست در بسیاری از شاخص ها رشد قابل ملاحظه ای را نسبت به ادوار گذشته رقم بزند، اما، باید این باور را هر لحظه تکرار و تقویت کنیم که :

منابع عظیم در اختیار ما،  چه از حیث زیرساخت و چه از حیث منابع انسانی، قادر به تحقق چشم انداز بسیار متعالی تری است.

دکتر سید شمس شفیعی
۱۴۰۰ جمعه ۲۸ خردادFriday, June 18, 2021اِجُّمعَة ٨ ذو القعده ١٤٤٢