از دانشجوی سما رشت و کادر درمان شاغل در بیمارستان ولی عصر تجلیل شد
۱۳۹۹ بيست و نهم آذر

در آیین تجلیل از دانشجوی سما رشت و کادر درمان  شاغل در بیمارستان ولی عصر عنوان شد :

شغل شما مورد تایید خداوند قادر متعال و مردم شما را دوست دارند.

به مناسبت  سالروز میلاد دُرّ درخشان مهر و عاطفه، پرستار زخم‌های به خون نشسته صحنه کربلاحضرت زینب  کبری (س)  و روز پرستار از خانم الهام شادکام دانشجوی آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد رشت و عضو کادر درمان بیمارستان ولیعصر ،  با اهدا  قطعه فرش متبرک از حرم امام رضا علیه السلام تجلیل شد.

در این آیین تجلیل  سید شمس شفیعی دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان گیلان گفت :  با تمام هجمه‌ها، محدودیت‌ها و تحریم‌هایی که در کشور ما وجود دارد، به مدد الهی و تلاش و ایثار کادر پزشکی و درمان و همراهی مردم همیشه در صحنه ، توانستید  در زندگی پر برکت تان کارنامه بسیار خوبی را ثبت کنید و چه هدیه ای بالاتر از این که شغل شما مورد تایید خداوند قادر متعال است و مردم شما را دوست دارند.