عضودانشجویی برتر باشگاه پژوهشگران و نخبگان جوان سما در سال 1398 انتخاب شد.
۱۳۹۹ بيست و يکم مرداد

به گزارش روابط عمومی سما واحد رشت، دانشجوی آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد رشت عضودانشجویی برتر باشگاه پژوهشگران و نخبگان جوان سما در سال 1398 انتخاب شد.

مجتبی اصغری دانشجوی رشته حسابداری آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد رشت به دلیل انجام فعالیت های پژوهش محور و فعالیت در حوزه کارآفرینی این عنوان را کسب کرد.

image_2020_8_11-9_3_56_94_Ma2.jpg

اصغری در سال 98 به عنوان ره یار(منتور) باشگاه کارآفرینان نوجوان استان گیلان نیز انتخاب شده بود.

این باشگاه با هدف توانمندسازی دانش آموزان در جهت دستیابی به تجربه عملی کارآفرینی در مقیاس کوچک، به همت اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گیلان و با همکاری چند نهاد دولتی و خصوصی راه اندازی گردید.

باشگاه کار آفرینان نوجوان با هدف گسترش فرهنگ کارآفرینی در میان نوجوانان و جوانان علاقه‌مند به کارآفرینی راه اندازی شده است.

1387 نفر در باشگاه پژوهشگران و نخبگان جوان رشت عضویت دارند که از این تعداد 1280 نفر در بخش دانش آموزی و 107 نفر در بخش دانشجویی عضو باشگاه هستند.

image_2020_8_11-9_3_57_871_ThM.jpg

همچنین شش تیم پژوهشی دانشجویی با 30 عضو با هدف شناسایی، جذب، پرورش، حمایت و هدايت و اعتلاي سطح علمي دانشجويان با استعداد در آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد رشت در حال فعالیت هستند.

به همین مناسبت در مراسمی با حضور دکتر محمد نیک پسند معاون آموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی، آمنه محمدی مدیر پژوهش سما و نیما اصانلو مدیرگروه رشته حسابداری آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد رشت لوح تقدیری به نامبرده اهدا شد.

۱۳۹۹ شنبه ۳ آبانSaturday, October 24, 2020اِسَّبِت ٧ ربيع الاول ١٤٤٢