انتخاب عضو باشگاه پژوهشگران جوان سما به عنوان ره یار باشگاه کارآفرینان نوجوان گیلان
۱۳۹۸ چهارم دي
 معاون آموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت با بیان اینکه عضو باشگاه پژوهشگران جوان سما واحد رشت به عنوان ره یار (منتور) باشگاه کارآفرینان نوجوان استان گیلان انتخاب گردید، اظهار کرد: «این باشگاه با هدف توانمندسازی دانش آموزان در جهت دستیابی به تجربه عملی کارآفرینی در مقیاس کوچک، به همت اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گیلان و با همکاری چند نهاد دولتی و خصوصی راه اندازی گردید.»

محمد نیک پسند افزود: «در این طرح تعدادی از دانشجویان شایسته و واجد شرایط استان پس از تأیید کارگروه تخصصی به عنوان سرپرست گروه های دانش آموزی انتخاب و فعالیت آموزشی خود را آغاز نمودند.»

WhatsApp_Image_2019-10-23_at_12.32.49_(1).jpeg

وی گفت: «مجتبی اصغری دانشجوی آموزشکده فنی و حرفه ای و عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان سما واحد رشت به عنوان ره یار منتخب این باشگاه انتخاب و فعالیت تخصصی خود را آغاز کرد.»

معاون آموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت گفت: «آمنه محمدی مدیر پژوهش و مسئول باشگاه پژوهشگران جوان سما واحد رشت نیز به عنوان یکی از اعضای کارگروه تخصصی این باشگاه انتخاب و در جلسات و برنامه های باشگاه کارآفرینان نوجوان حضور فعال دارد.»

مسئول باشگاه پژوهشگران جوان سما واحد رشت نیز اظهار کرد: «باشگاه کار آفرینان نوجوان با هدف گسترش فرهنگ کارآفرینی در میان نوجوانان و جوانان علاقه‌مند به کارآفرینی راه اندازی شده است.»

304_eventfirstpic_78260874.jpg

آمنه محمدی با بیان اینکه باشگاه کار آفرینان نوجوان به دنبال تقویت دو نسل تاثیر گذار در جامعه یعنی دانش آموزان و دانشجویان است، ادامه داد: «کسی که وارد باشگاه کارآفرینان می شود توانمندی هایی بدست می آورد که در مسیر کارآفرینی می تواند برای او کمک کننده باشد.»

محمدی با بیان باشگاه پژوهشگران جوان سما واحد رشت در طول سال برنامه های متنوعی را برای اعضای خود تدارک و به اجرا می گذارد افزود: « 1387 نفر عضو باشگاه پژوهشگران جوان سما واحد رشت هستند که  از این تعداد 1280نفر دانش آموز و 107 نفر دانشجو  عضو  این باشگاه هستند.»

۱۳۹۸ چهارشنبه ۲ بهمنWednesday, January 22, 2020اِلأَربِعا ٢٦ جمادي الاولي ١٤٤١

تعداد بازدیدکنندگان امروز : 1952