فعالیت ستاد استقبال از دانشجویان ورودی جدید سال تحصیلی 99- 98
۱۳۹۸ بيست و هفتم شهريور

به گزارش روابط عمومی سما واحد رشت، فعالیت ستاد استقبال از دانشجویان ورودی جدید سال تحصیلی 99- 98 در آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد رشت آغاز شد.

معاون آموزش های عمومی و مهارتی سما واحد رشت با اعلام این خبر گفت: این ستاد با هدف خدمت‌رسانی و راهنمایی دانشجویان ورودی جدید تشکیل شده است.

DSC_0172 (2304 x 1536).jpg

دکتر محمد نیک پسند تشکیل واحد پذیرش در بخش های مختلف این معاونت برای راهنمایی و پذیرایی از دانشجویان ورودی جدید شامل(محل ثبت نام، مراحل ثبت نام، محل تشکیل کلاس ها  و اطلاعات کامل مورد نیاز دانشجویان از طریق این ستاد در اختیار دانشجویان ورودی جدید قرار می گیرد.

DSC_0174 (2304 x 1536).jpg

دکترنیک پسند برگزاری آیین ویژه آغاز سال تحصیلی برای دانشجویان ورودی جدید، اهدای بسته فرهنگی، و اجرای برنامه های متنوع را از دیگر برنامه های ستاد اعلام کرد و افزود: در تقویم آموزشی، علاوه بر معرفی واحدهای مختلف آموزشکده، نکات اصلی مورد نیاز دانشجویان ورودی جدید نیز گنجانده شده است    .

DSC_0175 (2304 x 1536).jpg

معاون آموزش های عمومی و مهارتی سما واحد رشت گفت: ثبت نام حضوری دانشجویان آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد رشت  به مدت دو روز  27 و ۳۰ شهریور ماه ۹۸ انجام می شود

۱۳۹۸ سه شنبه ۲۳ مهرTuesday, October 15, 2019اِثَّلاثا ١٥ صفر ١٤٤١

تعداد بازدیدکنندگان در سال : 271913