تمدید مهلت ثبت نام پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی پیوسته در آموزشکده فنی و حرفه ای سما
۱۳۹۸ يازدهم شهريور

به گزارش روابط عمومی سما واحد رشت، پذیرش دانشجو بر اساس سوابق تحصیلی در مقطع کاردانی پیوسته نیمسال اول 99-98 دانشگاه آزاد اسلامی از امروز 18 تیر تا 6 شهریور انجام می شود.

به اطلاع متقاضیان تحصیل در رشته های مقطع کاردانی پیوسته آموزشکده فنی و حرفه ای سما می رساند، پذیرش دانشجو در تمام رشته های این مقطع در آموزشکده های فنی و حرفه ای سما صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی انجام می شود، لذا تمام افراد واجد شراط می توانند از امروز سه شنبه 18 تیر ماه تا روز چهارشنبه 6 شهریور با مراجعه به سامانه مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه به نشانی www.azmoon.org ضمن دریافت دفترچه راهنما و کسب آگاهی های کامل در خصوص شرایط ثبت نام و انتخاب رشته، نسبت به خرید کارت اعتباری و ثبت نام خود اقدام کنند.

101.jpg

داوطلبان در این سامانه مجاز به انتخاب یک رشته در حداکثر 20 محل دانشگاهی خواهند بود و گزینش دانشجو در این مرحله صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی (معدل کل دیپلم) صورت خواهد گرفت.

هر متقاضی با توجه به مدرک پایان دوره متوسطه خود در شاخه های فنی و حرفه ای، کاردانش و یـا دیـپلم هنرستان نظام قدیم، تنها مجاز به انتخـاب یـک رشـته تحصیلی برای ثبت نام در دوره کاردانی پیوسته است.

لازم به ذکر است رشته تربیت بدنی از قاعده فوق مسـتثنی است و متقاضیان می توانند در صورت تمایل این رشته را به عنوان رشته تحصیلی انتخاب کنند.

تطابق رشته فارغ التحصیلی داوطلبان در دوره متوسطه با رشته انتخابی در دوره کاردانی پیوسته، در محل دانشگاهی مربوطه صورت خواهد پذیرفت، لذا به داوطلبان اکیداً توصیه می شود شرط تطابق رشته ( مطابق جدول صفحات 13 الی 15 دفترچه راهنما) را در انتخاب خویش لحاظ دارند.

داوطلبان لازم است معدل کل دیپلم خود را دقیقاً مطابق معدل مندرج در مدرک فارغ التحصیلی درج کنند. در صورت مغایرت معدل اعلامی با معدل مندرج در مدرک فارغ التحصیلی از ثبت نام و ادامه تحصیل فرد جلوگیری خواهد شد و قبولی وی لغو می شود. مسئولیت ناشی از عدم رعایت دقیق ضوابط و شرایط اعلام شده در دفترچه راهنمای ثبت نام برای هر رشته تحصیلی به عهده داوطلب بوده و چنانچه عدم رعایت ضوابط و شرایط ( سهوی یا عمدی) حتی پس از قبولی فرد در این مرحله پذیرش و یا هر مرحله از تحصیل مشخص شود قبولی وی در دانشگاه ((کان لم یکن تلقی)) و از ادامه تحصیل او ممانعت به عمل می آید.

گفتنی است نتایج این دوره، اواسط شهریور ماه اعلام خواهد شد.

۱۳۹۸ سه شنبه ۲۳ مهرTuesday, October 15, 2019اِثَّلاثا ١٥ صفر ١٤٤١

تعداد بازدیدکنندگان در سال : 271980