منتخبین سمادر مسابقات کشوری طرح قدس حائز رتبه های برتر شدند.
۱۳۹۸ نوزدهم تير
به گزارش روابط عمومی سما واحد رشت، دوازدهمین جشنواره دانشجویی و کارکنان طرح قدس با معرفی نفرات برگزیده در دارالقرآن حرم مطهر رضوی به کار خود پایان داد.

در این دوره از این مسابقات منتخبین سما استان گیلان در بخش کارکنان یک رتبه اولی و در بخش دانشجویی نیز حائز یک رتبه نخست این جشنواره شدند.

p (6).JPG

در بخش کارکنان حسن رجب زاده از رشت در رشته ترتیل رتبه دوم و در بخش دانشجویی در رشته مداحی ایمان زینعلی از لاهیجان  رتبه نخست  دوازدهمین جشنواره دانشجویی و کارکنان طرح قدس سما کشور را کسب کردند.

tr.jpg

در این دوره از مسابقات 116 دانشجو و 168 کارمند در روزهای 16 لغایت 18 تیرماه در رشته های قرائت به روش تحقیق، قرائت به روش ترتیل، اذان، مداحی، حفظ و تفسیر با یکدیگر به رقابت پرداختند.
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۳ مهرTuesday, October 15, 2019اِثَّلاثا ١٥ صفر ١٤٤١

تعداد بازدیدکنندگان در سال : 271981