۱۳۹۸ دوازدهم خرداد

به گزارش روابط عمومی سما واحد رشت، تیم فوتسال سما واحد رشت قهرمان مسابقات دانشگاه زاد اسلامی واحد رشت جام رمضان شد.

این دوره از مسابقات که در سالن ورزشی دانشگاه آزاد اسللامی واحد رشت و شب ها بعد از افطار برگزار می شد تیم فوتسال سما واحد رشت توانست با اقتدار و با غلبه بر تمامی رقیبان به مقام قهرمانی برسد.

image_2019_6_2-9_2_29_586_ZbR.jpg

تیم فوتسال سما توانست در بازی فینال با نتیجه 3 بر صفر تیم الف دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت غلبه نماید و مقام نخست این دوره از مسابقات را کسب کند.

اعضای این تیم متشکل از حسین زین افزا، اسماعیل نظرزاده، فرامرز یزدانی، رضا رضوی، علی باقری، مجید کاظمی، محمد نژادی ، هامرز هادی پور به مربیگری امید آوخ و سرپرستی محمد مومن نژاد در این مسابقات حضور داشتند.

۱۳۹۸ پنج شنبه ۶ تيرThursday, June 27, 2019اِلخَميس ٢٣ شوال ١٤٤٠