دیدار مسئولان سما واحد رشت با خانواده شهید حسین جوینده
۱۳۹۸ هشتم ارديبهشت

به گزارش روابط عمومی سما واحد رشت، مسئولان سما واحد رشت در فضایی صمیمی، با حضور در منزل شهید حسین جوینده با خانواده این شهید بزرگوار  دیدار کردند.

در این دیدار مجید جوینده پدر شهید حسین جوینده با بیان اینکه  این شهید بزرگوار همواره مطیع امر رهبر معظم انقلاب بود اظهار کرد: حسین شخصیتی ولایتمدار، شجاع، صادق و با عزت نفس داشت.

جوینده با بیان اینکه حسین اهل درس و مطالعه و ابتکار بوده است، افزود:  درسش بسیار خوب بوده و نیروهاش می‌گفتند مربی سخت گیری بود و می‌گفت روزی در میدان جنگ قدردان سختگیری‌هایم خواهید بود.

ديدار با خانواده شهيد.jpg

وی اضافه کرد:  یکی از شاگردانش می‌گفت در میدان نبرد با داعش وقتی مجبوربودیم چهارصد متر سینه خیز بروم می‌گفتیم خدا پدر و مادر حسین جوینده را بیامرزد ما را اینجور تمرین داد.

پدر شهید حسین جوینده ادامه داد: نیروهای حسین  می‌گفتند حسین بسیاربا صفا بود تا جائیکه تولد و مناسبت‌های مختلف مانند سالگرد ازدواجشان را هم تبریک می‌گفت.

مجید جوینده با اشاره به حضور در معراج الشهداء برای وداع با این شهید بزگوار گفت: این شهید اینقدر در دل نیروهاش جا داشت که در روز وداع آنقدر دور و برم را گرفتند و اظهار محبت کردند که گفتنی نیست.

معاون آموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی سما واحد رشت نیز در این دیدار، با بیان اینکه دیدار با خانواده معظم شهداء سعادت است بیان کرد: امنیت و آرامش امروز ما، مدیون قدوم مبارک و زحماتی است که شهداء برای ما کشیده اند و ما همیشه قدردان این عزیزان و خانواده معظم ایشان هستیم.

شهید1.jpg

دکترمحمد نیک پسند افزود: این دیدار ها کمترین کاری است که از دست ما بر می آید و امیدوارم با این دیدار قدمی هر چند اندک در مسیر و راه شهدا برداریم.

دکترنیک پسند تصریح کرد: تکریم خانواده شهدا وظیفه همگان است و همه ما مدیون شهدا هستیم.

شهید سرهنگ ‌دوم پاسدار حسین جوینده، از مربیان ارشد آموزشی دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع) متولد سال ۶۴ و اهل شهرستان رشت بود که روز چهارشنبه ۲۲ اسفند ماه 97 هنگام انجام ماموریت آموزشی به درجه رفیع شهادت نائل شد.

سه فرزند دو پسر و یک دختر از این شهید بزرگوار به یاد گار مانده است.

۱۳۹۸ پنج شنبه ۳۱ مردادThursday, August 22, 2019اِلخَميس ٢٠ ذو الحجه ١٤٤٠

تعداد بازدیدکنندگان در ماه : 19165