کمک های اهدایی کارکنان، اولیای و دانش آموزان سما واحد رشت به مناطق سیل زده کشور
۱۳۹۸ چهارم ارديبهشت

به گزارش روابط عمومی سما واحد رشت، طی مراسمی کمک های اهدایی کارکنان، اولیای و دانش آموزان سما واحد رشت به مناطق سیل زده کشور به نمایندگان هلال احمر شهرستان رشت تحویل داده شد.

کمک به سيل زدگان سما واحد رشت.jpg

در این مراسم معاون آموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی(سما) واحد رشت  با ابراز تاسف از وقوع سیل در کشور و تسلیت به خانواده جان باختگان این حادثه اظهار کرد: این محموله ها به ارزش تقریبی پنجاه میلیون ریال به هلال احمر شهرستان رشت تحویل داده شد.

دکترمحمد نیک پسند افزود: محموله های ارسالی شامل اقلامی از جمله، پتو، آب معدنی، پوشاک، شیر خشک، دفتر مشق، وسایل شوینده، کفش،کنسرو، ماکارونی و... بوده است.

کمک به سيل زدگان سما واحد رشت1.jpg

معاون آموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی(سما) واحد رشت  با بیان اینکه کمک های نقدی و غیر نقدی به سیل زدگان  در مدارس و آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد رشت همچنان ادامه دارد بیان کرد: امداد رسانی به مردم سیل زده در چنین شرایط بحرانی مهم‌ترین وظیفه انسانی تمامی هم‌وطنان است.

کمک به سيل زدگان.jpg

دکترنیک پسند با اشاره به اینکه نوعدوستی, فرهنگ دیرینه ایرانیان است ادامه داد: کارکنان و اعضای هیئت علمی آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد رشت نیز بخشی از حقوق فروردین ماه خود را به امر خیر اختصاص دادند.

۱۳۹۸ شنبه ۴ خردادSaturday, May 25, 2019اِسَّبِت ٢٠ رمضان ١٤٤٠