برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با باشگاه کار آفرینان نوجوان
۱۳۹۷ بيست و يکم اسفند

به گزارش روابط عمومی سما واحد رشت، کارگاه آموزشی آشنایی با باشگاه کار آفرینان نوجوان با هدف گسترش فرهنگ کارآفرینی در میان نوجوانان و جوانان علاقه‌مند به کارآفرینی به همت اداره پژوهش در آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد رشت برگزار شد.

مجری طرح باشگاه کار آفرینان نوجوانان در استان گیلان در این کارگاه اظهار کرد: باشگاه کاآفرینان نوجوان که در چندین شهر کشور راه اندازی شده است تلاش می کند تا در یک دوره آموزشی یک و نیم ساله به دانش آموزان و نوجوانان کارگروهی و هم اندیشی را بیاموزد.

کارگاه کار آفريني1.jpg

سید مهدی هاشمی با بیان اینکه باشگاه کار آفرینان نوجوان به دنبال تقویت دو نسل تاثیر گذار در جامعه یعنی دانش آموزان و دانشجویان است،  افزود: کسی که وارد باشگاه کارآفرینان می شود توانمندی هایی بدست می آورد که در مسیر کارآفرینی می تواند برای او کمک کننده باشد.

وی گفت: افراد شرکت کننده دراین باشگاه طی مدت آموزشی با مهارت های مختلف آشنا می شوند و در واقع فکر و ذهن آنها به سمت کارآفرینی و خلاقیت گرایش پیدا می کند.

کارگاه کار آفريني2.jpg

مجری طرح باشگاه کار آفرینان نوجوانان در استان گیلان ادامه داد: دانشجویان و هنرجویان استعداد یابی می‌شوند سپس در طول دوره‌ی ۱ سال و نیمه در باشگاه کارآفرینان جوان عضو می‌شوند که با دوره‌های آموزشی و توانمند سازی سعی شده است که مهارت‌ها و توانمندی‌های نرم این دانش آموزان و هنرجویان افزایش پیدا کند.

کارگاه.JPG

هاشمی توانمندسازی و مهارت افزایی دانش آموزان، تقویت نگرش کارآفرینانه و افزایش خلاقیت، نوآوری، رشد اعتماد به نفس و توان تصمیم گیری و قدرت رهبری را از جمله اهداف برگزاری آشنایی با باشگاه کار آفرینان نوجوان عنوان کرد.

۱۳۹۸ دوشنبه ۵ فروردينMonday, March 25, 2019اِلأِثنين ١٨ رجب ١٤٤٠

تعداد بازدیدکنندگان در ماه : 20367