عضو هیئت علمی آموزشکده سمامسئول نقش آفرینی و تعاملات سازمان بسیج استادان گیلان شد.
۱۳۹۷ هجدهم اسفند

به گزارش روابط عمومی سما واحد رشت، با حکم کیوان میرزایی مسئول سازمان بسیج استادان دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان گیلان عضو هیئت علمی آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد رشت به عنوان مسئول نقش آفرینی و تعاملات سازمان بسیج استادان دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان گیلان منصوب شد.

در حکم مسئول سازمان بسیج استادان گیلان خطاب به امیر حسین بازیار عضو هیئت علمی آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد رشت آمده است:

برادر بسیجی جناب آقای امیر حسین بازیار:

به موجب این حکم جناب عالی به سمت «مسئول نقش آفرینی و تعاملات سازمان بسیج استادان دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان گیلان منصوب می شوید.

امید است با نصب العین قرار دادن تقوی و جهاد فی سبیل الله و پیروی از ولایت فقیه و عنایت کامل به موازین شرع مقدس اسلام و همچنین حفظ هماهنگی با مسئول بسیج اساتید استان گیلان، گام های موثری  برای صیانت از انقلاب اسلامی و دستآوردهای آن و توسعه فرهنگ و تفکر بسیجی بردارید.

New Image.JPG

۱۳۹۸ دوشنبه ۵ فروردينMonday, March 25, 2019اِلأِثنين ١٨ رجب ١٤٤٠