حضور دانشجوی آموزشکده سما در نماشگاه پژوهش و اختراعات دانشگاه آزاد اسلامی
۱۳۹۷ پنجم دي

دانشجوی آموزشکده فنی و حرفه ای سما و رابط پژوهشی دبیرستان دوره دوم پسرانه سما واحد رشت  در نماشگاه بزرگ پژوهش و اختراعات دانشگاه آزاد اسلامی  حضور داشت.

پژوهشی.JPG

سید نظام عزیزی رابط پژوهشی دبیرستان دوره دوم پسران سما با 4 اختراع ثبت شده، 3 اختراع در حال ثبت، 1 اختراع در حال ثبت در کشور امریکا، حضوری پر رنگ در این نمایشگاه داشت.

مقام دوم نمایشگاه بین المللی اختراعات روسیه در سال 2009، مقام سوم نمایشگاه بین المللی اختراعات مالزی 2009، مقام سوم نمایشگاه بین المللی اختراعات ژنو سوئیس در سال 2016 و چند مقام کشوری از دانشگاه های مختلف ایران از جمله افتخارات  سید نظام عزیزی است

پژوهشی سما.JPG

در طول برگزاری نمایشگاه مسئوالان بلند پایه دانشگاه آزاد اسلامی از دستاوردهای ارائه شده توسط دانشجوی اموزشکده در این نمایشگاه  بازدید کردند.

۱۳۹۸ پنج شنبه ۶ تيرThursday, June 27, 2019اِلخَميس ٢٣ شوال ١٤٤٠