در مراسمی از پژوهشگران برتر سما واحد رشت با اهدای لوح سپاس و هدایا قدردانی شد.
۱۳۹۷ چهارم دي
به گزارش روابط عمومی سما واحد رشت، به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش در مراسمی از پژوهشگران برتر سما واحد رشت که خدمات و تلاش های ارزنده ای در امر تحقیق و پژوهش داشتند با اهدای لوح سپاس و هدایا قدردانی شد.

ابراهیم چیرانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان در آیین تجلیل از پژوهشگران برتر سما واحد رشت گفت: پژوهش بستر ساز توسعه و رشد کشور است و همه دانشجویان و مسئولان باید در زمینه رشد پژوهشی بیش از پیش اهتمام ورزند.

پژوهش سما رشت2.jpg

وی با اشاره به کنکاش بشر نخستین برای شناخت طبیعت پیرامون خود افزود: روحیه پژوهش و تحقیق گری در بشر نخستین بصورت روش های مختلف آزمون و خطا متبلور بود.

به گفته وی، وجود روحیه پژوهش و تحقیق گری در افراد موجب می‌شود که ساده انگار نباشند و در مورد هرچیزی که می بینند و می شنوند دچار زود باوری نشوند.

چیرانی خاطر نشان کرد: مطلوب دانشگاه آزاد اسلامی اینست تا  دانش آموزان و دانشجویان با روحیه پرسشگری پرورش یابند و پرسیدن سوال درست را آموزش ببینند.

پژوهش سما رشت4.jpg

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گیلان، با تاکید بر اهمیت جایگاه سوال درست در توسعه فرهنگ پژوهش در آموزش و پرورش ادامه داد: چنین روحیه ای باید بین اساتید نیز حفظ شده و گسترش یابد.

چیرانی با تاکید بر لزوم بومی سازی علوم انسانی و نهادینه شدن فرهنگ پژوهش در جامعه تصریح کرد: گسترش فرهنگ پژوهش موجب میشود تا سبک زندگی و رفتارهای ما بر مبنای یافته های پژوهشی ارتقا یابد.

وی در خاتمه یاداور شد: رسالت دانشگاه ها در راستای نهادینه شدن فرهنگ پژوهش تنها با طرح یک شعار محقق نمی شود.

همچنین  محمد نیک پسند معاون سما دانشگاه آزاد اسلامی سخنران علمی این همایش بود که  در خصوص اهمیت شیمی سبز که نگاه دوستار حفظ محیط زیست و سلامت محور به علم شیمی دارد برای حاضران در این همایش مطالبی بیان کرد.

نیک پسند در این سخنرانی تلاش کرد تا با بیان نمونه های روزمره کاربرد شیمی در زندگی اطلاعات اجمالی از این علم را برای حاضران ارائه نماید.

وی افزود: شیمی سبز یک علم بین رشته ای شامل،  شیمی، زیست شناسی و محیط زیست است که به بررسی راهار های مناسب برای حل مشکلات محیط زیستی ناشی از واکنش های شیمی می پردازد و تلاش می کند تا حداقل آسیب به محیط پیرامون و موجودات زنده وارد نشود.

محمد آقاجانی، رئیس اداره مدارس غیردولتی و مشارکت های مردمی استان گیلان نیز در این مراسم با تبریک فرا رسیدن هفته پژوهش با اشاره به استقبال مردم گیلان از خدمات مدارس غیردولتی به ویژه  مدارس سما در استان گفت: اداره مشارکت های مردمی و مدارس غیر دولتی آموزش و پرورش استان گیلان، با حمایت موسسان حقیقی و حقوقی توانست 55 هزار دانش آموز و 25 هزار نو آموز را در مدارس و مراکز غیر دولتی جذب کند.

آقاجانی با اشاره به تحصیل 390 هزار دانش اموز در مدارس استن گیلان گفت: از این تعداد حدود 90 هزار دانش اموز در حوزه اداره مشارکت های مردمی و مدارس غیر دولتی مشغول به تحصیل هستند.

به گفته وی، در حال حاضر 14 درصد دانش آموزان استان، در مدارس غیر دولتی تحصیل می کنند و قرار است تا پایان برنامه ششم توسعه، نرخ رشد جذب دانش آموزان کشور در این گونه مدارس، به 18 درصد برسد.

آقاجانی تاکید کرد: برای توسعه فرهنگ و پژوهش باید از پیش دبستانی ها و مهدهای کودک قدم برداشت.

در ادامه مدیر پژوهش سما واحد رشت برنامه های هفته پژوهش در آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد رشت را برشمرد و افزود:  برگزاری 10 سخنرانی علمی و پژوهشی، 12 کارگاه پژوهشی و مهارتی، 8 بازدید علمی از مراکز علمی و صنعتی، 5 مسابقه علمی و مهارتی در رشته های مختلف تحصیلی در آموزشکده فنی و حرفه اس سما واحد رشت در هفته پژوهش برگزار شد.

آمنه محمدی با اشاره به فعالیت های مدارس سما واحد رشت در هفته پژوهش اظهار کرد:  برگزاری 25 کارگاه آموزشی و پژوهشی، 28 مسابقه علمی و مهارتی، و بیش از 10 بازدید علمی، سخنرانی، جشنواره و نمایشگاه های متنوع در مدارس سما واحد رشت در هفته پژوهش امسال اجرا شد.

گفتنی است؛ در این مراسم از 12 پژوهشگر برتر سما واحد رشت در بخش دانش آموزی، دانشجویی، معلم و مدیر با اهدای لوح سپاس تجلیل شد.
۱۳۹۷ شنبه ۲۹ ديSaturday, January 19, 2019اِسَّبِت ١٢ جمادي الاولي ١٤٤٠