حضور سمائیان در راهپیمایی 13 آبان
۱۳۹۷ چهاردهم آبان
به گزارش روابط عمومی سما واحد رشت، دانش آموزان، دانشجویان و کارکنان سما واحد رشت  امروز در راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار مرگ بر استکبار و هیهات من الذله به تحریم‌های جدید آمریکا پاسخ کوبنده دادند.

فریاد خروشان هیهات من الذله، مرگ بر استکبار و مرگ بر امریکا  دانش آموزان سما واحد رشت امروز در راهپیمایی 13 آبان  همگام و همراه با سیل خروشان  مردم شهرستان رشت طنین انداز شد.
راهپيمايي سيزده آبان6.jpg
دانش آموزان و دانشجویان سمایی همراه با  قشر‌های مختلف مردم رشت در راهپیمایی ۱۳ آبان اعلام کردند: تحریم‌های جدید آمریکا هیچ ارزشی برای ملت ایران ندارد.

دکتر محمد نیک پسند معاون سما واحد رشت در حاشیه مراسم راهپیمایی روز 13 آبان اظهار کرد: بی تردید حماسه ها، فداکاری ها و از خودگذشتگی هایی مثل حماسه دانش آموزان عزیز در 13 آبان 57 بود که پیروزی انقلاب اسلامی را تضمین کرد.

نیک پسند با بیان اینکه روز دانش آموز یادآور جای گاه مهم و ارزش مند دانش آموزان در جامعه است، گفت: دانش آموزان از آن جهت دارای ارزش و اهمیت هستند که برای رشد و شکوفایی و رسیدن به کمال و صعود به قلّه های افتخار و سربلندی، قابلیت های فراوان و توان مندی های گوناگونی دارند.

راهپيمايي سيزده آبان7.jpg

معاون سما واحد رشت تصریح کرد: حضوردانش آموزان، دانشجویان و کارکنان سما واحد رشت در راهپیمایی سراسری 13 آبان ماه، تجدید میثاق دوباره با آرمانهای شهدای انقلاب و هشت سال دفاع مقدس و امام شهدا(ره) و مقام معظم رهبری ( مدظله العالی ) است.
۱۳۹۷ دوشنبه ۱۹ آذرMonday, December 10, 2018اِلأِثنين ١ ربيع الثاني ١٤٤٠