اردوی توجیهی دانشجویان آموزشکده
۱۳۹۷ چهاردهم مهر

به گزارش روابط عموی سما واحد رشت، دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان گیلان این مراسم با تبریک اغاز سال تحصیلی و گرامی داشت هفته نیروی انتظامی در جمع دانشجویان ورودی جدید آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد رشت بیان کرد: گیلان دارای 8 آموزشکده فنی و حرفه ای است که حدود 5 هزار دانشجو دارد.

محمد نیک پسند با اشاره به  وجود 24 آزمایشگاه و کارگاه در آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد رشت اظهار کرد: چنین فضای علمی  نشان دهنده اهمیت حرفه آموزی و مهارت ورزی در این آموزشکده است.

d.JPG

معاون سما واحد رشت افزود: اکثر دانشجویانی که آموزشکده های فنی و حرفه ای سما را برای ادامه تحصیل انتخاب می کنند با توجه به امکانات موجود پس از اتمام تحصیل در مقاطع بالاتر تحصیلی پذیرش می شوند.

نیک پسند با اشاره به اینکه مدارس گیلان بیش از 3 هزار دانش آموز دارد خاطر نشان کرد: این دانش آموزان می تواندد پشتوانه ای خوبی برای آموزشکده های فنی و حرفه ای در رشته های مختلف باشند.

b.JPG

معاون سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت مهارت آموزی را رسالت سما عنوان کرد و افزود: آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد رشت از کادر آموزشی توانمند با تحصیلات عالیه و مسلط به امور آموزشی، فرهنگی و پژوهشی برخوردار است.

رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد رشت در اردوی توجیهی دانشجویان ورودی جدید این آموزشکده باتبریک سال تحصیلی جدید و گرامی داشت هفته نیروی انتظامی گفت: از اینکه آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد رشت را به عنوان محل تحصیل انتخاب کردید سپاسگزارم.

c.JPG

ابراهیم با وفا با بیان اینکه دانشگاه یکی از ارکان اصلی هر جامعه است گفت: در آئین و فرهنگ ما اهمیت دانش و علم به حدی است که به گفته استاد مطهری اگرانسان در شب قدرکه از شب های سرنوشت ساز در زندگی انسان به شمار می آید  به مطالعه و بحث و بررسی در حوزه جهان، انسان و طبیعت پرداخته شود بالاترین عبادت را انجام داده است.

رئیس آموزشکده سما واحد رشت با اشاره به نقش و رسالت دانشگاه در ادوار گذشته گفت: امروزه دانشگاه به سمت کار آفرینی در حرکت است و مبنای کار آفرینی بحث مهارت ورزی است یعنی آموزش نیروهای کارورز و فن ورز.

f.jpg

وی با تاکید بر اینکه رفاه یک جامعه در منطق توسعه و پیشرفت در توسعه دانشگاه های فنی و حرفه ای است افزود: مهارت محوری باید رسالت دانشگاه ها باشد و به گونه ای جدی دنبال گردد.

باوفا گفت: آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد رشت از یک سلسله زیر ساخت ها شامل کارگاه ها، آزمایشگاه ها کادر علمی و نیروی انسانی توانمند وکتابخانه مجهز برخوردار است و این همت شما دانشجویان عزیز است که از این فرصت نهایت استفاده و بهره برداری علمی را داشته باشید.

h.jpg

رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد رشت با توصیه دانشجویان به نظم و انضباط و جدیت در فراگیری دانش گفت: بسیاری از موفقیت ها در نظامی آموزشی که مبنای آموزش فنی و حرفه ای دارد نظم و انضباط  است.معرفی واحد های مختلف آموزشکده و توضیح  قوانین آموزشی و مالی  و معرفی دانشجویانی موفقی که در ادوار گذشته در آموزشکده سما رشت بودند از دیگر برنامه های اجرایی جلسه توجیهی دانشجویان ورودی جدید در نیمسال اول سال تحصیلی 98-97 بود.

e.jpg
آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد رشت در نیمسال اول سال تحصیلی 98-97 موفق به ثبت نام حدود 200 دانشجو شد.
۱۳۹۷ دوشنبه ۱۹ آذرMonday, December 10, 2018اِلأِثنين ١ ربيع الثاني ١٤٤٠