ثبت‌نام کاردانی و کارشناسی بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد (پنجشنبه 29 شهریور)
۱۳۹۷ بيست و ششم شهريور

به گزارش روابط عمومی سما، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی از تمدید مهلت ثبت‌نام در دوره‌های کاردانی و کارشناسی بدون آزمون این دانشگاه تا روز پنجشنبه 29 شهریور خبر داد.

علیرضا رهایی اظهار کرد: با توجه به درخواست واحدها و متقاضیان ورود به دوره‌های بدون آزمون و پذیرش براساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی، مهلت ثبت‌نام تا پنجشنبه 29 شهریور تمدید شد.

وی با بیان اینکه داوطلبان در روز جمعه 30 شهریورماه می‌توانند نسبت به ویرایش ثبت‌نام خود اقدام کنند، گفت: نتایج نهایی دوره‌های کاردانی و کارشناسی بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی اوایل هفته آینده اعلام خواهد شد.

۱۳۹۷ دوشنبه ۲۳ مهرMonday, October 15, 2018اِلأِثنين ٤ صفر ١٤٤٠