پیام تبریک سما واحد رشت به مناسبت گرامی داشت روز خبرنگار
۱۳۹۷ شانزدهم مرداد
روز خبرنگار.jpg

«ن والقلم و ما یسطرون»
سوگند به قلم و آنچه می‌نویسد. (قلم:1)

هفدهم مردادماه که به مناسبت سالروز شهادت شهید محمود صارمی روز خبرنگار نامگذاری شده است؛ فرصت مغتنمی است که از جایگاه و شان خبرنگاران تقدیر به عمل آید.

هفدهم مرداد ، یادآور حماسه آفرینی های آنهایی است که بقای حقیقت را به بقای خود ترجیح دادند و با خون خود بر برگه های اعلام نوشتند، یاد و خاطره ی شهیدان خبرنگار را گرامی می داریم.

روز خبرنگار، ادای احترام به قلم، آگاهی و اطلاع رسانی است. نخبگانی که حیثیت وشرف خود را در گرو اطلاع رسانی دقیق به جامعه گذاشته اند و آن را با هیچ قیمتی معامله نمی کنند.

بي ترديد جامعه رسانه‌اي ميهن اسلامي خط مقدم رويارويي با تهديدات و جنگ نرم دشمنان انقلاب و نظام و آينه آرمان، انديشه و فرهنگ مقاومت و ايستادگي ملت ايران محسوب مي‌شود.

از این رو شایسته است این روز شکوهمند، روز حق گویی و حق جویی و روز پاسداشت قلم را به همه ی خبرنگاران ، نویسندگان و روزنامه نگاران، صاحبان اندیشه و قلم و آزادگان عرصه ی اطلاع رسانی تبریک عرض نماییم.

از خداوند بزرگ توفیق روز افزون در جهت شکوفایى در حرفه خویش با حفظ امانت دارى و با علم به اینکه دانستن حق مردمان است براى یکا یک اصحاب رسانه آرزومندیم.

مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد رشت
۱۳۹۷ دوشنبه ۲۳ مهرMonday, October 15, 2018اِلأِثنين ٤ صفر ١٤٤٠