تجلیل از دست‌اندرکاران المپیاد ورزشی دانش‌آموزی سما منطقه شمال کشور
۱۳۹۷ بيست و پنجم تير

به گزارش روابط عمومی سما واحد رشت، دکتر محمد نیک پسند  معاون سما واحد رشت در مراسمی که در سالن آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد رشت برگزار شد، از زحمات همه دست اندر کاران برگزاری نخستین المپیاد ورزشی دانش آموزی سما منطقه شمال کشور به میزبانی سما واحد رشت و همچنین حضور با شکوه سما در دومین نمایشگاه تکنولوژی نوین آموزشی و هوشمند سازی مدارس گیلان  تقدیر و تشکر کرد.

تقدير از عوامل اجرايي المپياد ورزشي.jpg

وی با بیان اینکه همدلی بین سمائیان موجب برگزاری باشکوه تر مراسم مذکور بوده است، افزود: دکتر منظری توکلی این قول را داده است که در آینده برای برگزاری مراسم های بزرگ چه در سطح مدارس و آموزشکده حمایت های مالی بیشتری داشته باشد.

نیک پسند با بیان اینکه گیلان یک استان فرهنگی، دانش خیز و ورزش دوست است ابراز امیدواری کرد: در آینده نزدیک با حمایت مسئولان، سما گیلان یک تیم فوتسال قوی تربیت کند.

وی با اشاره به اینکه هزینه بودجه های مالی برای برگزاری برنامه های فرهنگی و ورزشی نوعی برندسازی برای سما استان گیلان است ادامه داد: در المپیاد مذکور دوستان خیلی با قدرت درخشیدند.

این مسئول ضمن تشکر از همکاران در سایر بخش ها به ویژه بخش آموزشی و پژوهشی از برگزارکنندگان نمایشگاه دومین نمایشگاه تکنولوژی نوین آموزشی و هوشمند سازی مدارس گیلان  که همزمان با برگزاری المپیاد ورزشی در رشت آغاز بکار کرده بود نیز تقدیر کرد.

نیک پسند در خاتمه یادآور شد: بودجه های مالی سما باید برای توسعه هرچه بیشتر اهداف این سازمان هزینه شود.

در این مراسم با اهدای لوح تقدیر از عوامل اجرایی برگزار کننده المپیاد ورزشی دانش آموزشی متوسطه دوره دوم پسران سما منطقه شمال کشور و دومین نمایشگاه تکنولوژی نوین آموزشی و هوشمند سازی مدارس گیلان تجلیل شد.

نخستین المپیاد ورزشی مقطع متوسطه دوره دوم پسران سما منطقه شمال کشور به مدت سه روز با حضور 7 استان گیلان، مازنداران، خراسان رضوی، کردستان، آذربایجان غربی، اردبیل و تهران به میزبانی سما واحد رشت برگزار شد. گفتنی است؛ در این المپیاد تیم فوتسال سما استان گیلان به مقام قهرمانی رسید.

۱۳۹۷ جمعه ۲۶ مردادFriday, August 17, 2018اِجُّمعَة ٥ ذو الحجه ١٤٣٩