مرکز آموزش و فرهنگی سما واحد رشت به مناسبت روز جهانی قدس پیامی صادر کرد
۱۳۹۷ هفدهم خرداد

به گزارش روابط عمومی سما واحد رشت، مرکز آموزش و فرهنگی سما واحد رشت به مناسبت روز جهانی قدس پیامی صادر کرد:

تصمیم جاودانه امام خمینی(ره) رهبر کبیر انقلاب اسلامی در نامیدن آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به عنوان روز جهانی قدس، احیاکننده روح مبارزه با ظلم در مسلمانان و نشان از عمق دوراندیشی آن رهبر فرزانه در ضرورت انسجام بخشی و وحدت آفرینی بین ملت های مسلمان است

روز قدس.jpg.

درحقیقت روزقدس نماد وحدت جهان اسلام ونقطه عزت وکرامت آن است. با این وصف، گرامیداشت این روز ماندگارضرورتی دینی، عقلی و سیاسی است. قدس درحقیقت نماد اسلامیت قضیه فلسطین و مظهر مظلومیت سرزمینی است که همواره مورد طمع و آز استعمار در طول تاریخ بوده است.

سیاست‌های خصمانه، فشارها، تحریم‌ها، تهدیدها و جنگ روانی و تبلیغاتی همه‌جانبه و مستمر علیه ایران و مردم مسلمان این کشور  از یک سو نشانه‌ی استیصال و انفعال آنها در برابر گفتمان و اقتدار روزافزون انقلاب اسلامی و از سوی دیگر حاکی از هراس و وحشت برنامه‌ریزان و سیاستگذاران صهیونیست نظام سلطه از شکوفایی تمدن اسلامی به پرچمداری ایران و گسترش الگوی اسلامی ـ ایرانی پیشرفت در میان مسلمانان دیگر بلاد اسلامی است

به همین مناسبت کارکنان، دانش آموزان، دانشجویان سما واحد رشت همگام با سایر اقشار ملت سرافراز ایران اسلامی ، ضمن تجدید عهد و پیمان با آرمان‌های بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و با پیروی از رهبر معظم انقلاب اسلامی در روز جمعه، همگام با مردم خداجوی ایران اسلامی در راهپیمایی باشکوه روز جهانی قدس شرکت نموده و برائت‌مان را از اشغالگران قدس اعلام داشته و وحدت و همدلی را با حماسه سازان مظلوم فلسطین تا آزادی قدس و سرزمین‌های اشغالی جاری سازیم.
۱۳۹۷ پنج شنبه ۲۹ شهريورThursday, September 20, 2018اِلخَميس ٩ محرم ١٤٤٠