هشتمین دوره مسابقات اذان دانشجویی و دانش آموزی برگزار شد
۱۳۹۷ سوم خرداد

اذان2.jpg

دراین دوره از مسابقات  که 34 دانش آموز از مدارس مقطع متوسطه و 20   دانشجو از دانشگاه های شهر رشت حضور داشتند،  در بخش دانشجویی  آقایان یاسر فلاح دوست، ضیاء غیوری از دانشگاه آزا اسلامی واحد رشت  و محمد زاهدی از آموزشکده فنی و حرفه ای شهید چمران رشت   به ترتیب رتبه های اول  تا سوم را کسب نمودند.

اذان1.jpg
در بخش دانش آموزی در مقطع متوسطه دوره اول امیرحسین خوبرو رتبه اول، امیر علی خوبرو دوم و مهدی محمد زاده از دبیرستان شاهد امام رضا (ع) مقام سوم را بدست آورد.

در مقطع متوسطه دوره دوم  معراج قدیانی از دبیرستان دکتر شریعتی و امید شهیر از مدرسه آیت الله احسانبخش مشترکا اول و مجتبی خوشرفتار از مدرسه شاهد کمیل دوم و امیررضا ساجدی  از دبیرستان شهید بهشتی مقام  سوم را  کسب کرد.

اذان3.jpg

گفتنی است از برترین ها ی این مسابقه با حضور دکتر نیک پسند معاون سما و دکتر با وفا رئیس آموشکده تجلیل به عمل آمد.

همچنین محمد حسن عاقل منش رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر رشت نیز از این مراسم  دیدار کرد.

اذان4.jpg

در ادامه این مراسم معنوی، فضای آموزشکده سما واحد رشت عطرآگین از رایحه آیات نورانی قرآن شد و جمعی از قاریان ممتاز استانی، کشوری و بین المللی آیاتی از قرآن کریم را تلاوت کردند.

۱۳۹۷ سه شنبه ۲۶ تيرTuesday, July 17, 2018اِثَّلاثا ٤ ذو القعده ١٤٣٩