کسب عنوان نخست کشوری باشگاه پژوهشگران سما واحد رشت
۱۳۹۷ بيست و چهارم ارديبهشت

به گزارش روابط عمومی سما واحد رشت، در ارزیابی عملکرد پژوهشی واحد های سما کشور باشگاه پژوهشگران سما واحد رشت عنوان نخست کشوری را در بین آموزشکده فنی و حرفه سما با درجه بزرک کسب کرد.

دکتر ابراهیم با وفا رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد رشت، بیان کرد: با تاسیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، آموزشکده  سما واحد رشت نیز به عنوان یک مركزعلمی، اكنون با پشت سر گذاشتن بیش از يك دهه، موفق به جذب و پذیرش جوانان توانمند و پژوهشگر وهمچنین کسب رتبه های نخست در راستای عملکرد باشگاه پژهشگران جوان و نخبگان سما شده است.

دکتر - باوفا.jpg

باوفا عملکرد پژوهشی آموزشکده از سال تحصیلی 95-94 تا آذر 96 را برشمرد و عنوان داشت: برگزاری 211 دروه آموزشی پژوهشی، برگزاری 35 حمایت از فعالیت های پژوهشی اعضاء، برگزاری 99 مسابقه علمی و پژوهشی ، انجام 129 بازدید علمی و تشکیل 56 انجمن و تیم علمی پژوهشی از جمله عملکردهای این باشگاه بوده است.

وی با اشاره به عضویت 372 نفر در باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان سما تصریح کرد: برپایی نمایشگاه های متنوع و برگزاری جشنوارهای پژوهشی به مناسبت هفته پژوهش در آموزشکده، از دیگر عملکردهای باشگاه پژوهشگران جوان سما طی سال گذشته بوده است.

باوفا تدوین و برنامه ریزی برای اجرای فعالیت های پژوهشی و تنظیم و تدوین تقویم پژوهشی آموزشکده را از دیگر عملکردهای باشگاه مذکور خواند و ادامه داد: سال گذشته از برگزیدگان پژوهشی باشگاه تقدیر شد و کارگاه ها و آزمایشگاه ها برای خرید ملزومات مورد نیاز اساتید، دانشجویان تجهیز شد.

وی به تجهیز کتابخانه و خرید کتاب های مورد نیاز آموزشکده اشاره کرد و گفت: کتابخانه دیجیتال پس از پیگیری های متوالی از دفتر گسترش و تولید علم دانشگاه آزاد اسلامی(سازمان مرکزی) در سما رشت راه اندازی شد.

آمنه محمدی مدیر پژوهش سما رشت  اظهار کرد: باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان سما واحد رشت با هدف شناسایی، جذب، پرورش، حمایت و هدايت و اعتلاي سطح علمي دانش آموزان، دانشجويان با استعداد از سال 1386 فعالیت خود را آغازکرد و درحال حاضر 372 عضو فعال دارد.

مدير پژوهشي سما.jpg

محمدی افزود:  اعضای باشگاه مجاز هستند از کلیه امکانات سما واحد رشت شامل کتابخانه، کارگاه ها و آزمایشگاه های تخصصی جهت اجرای طرح های پژوهشی و مطالعات علمی خود استفاده نمایند.

محمدی کسب رتبه اول باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان سما کشور، رتبه دوم در بین آموزشکده های سما با درجه بزرگ در اجرای فعالیت های پژوهشی، مسئول برتر باشگاه پژوهشگران جوان به مناسبت هفته پژوهش، رتبه اول تا سوم در اجرای فعالیت های پژوهشی در بین دبیرستان های سما سراسر کشور، رتبه اول و دوم در بین مدارس ابتدایی سما سراسر کشور از جمله مقام های کسب شده سما واحد رشت بر اساس ارزیابی عملکرد پژوهشی از سوی سازمان سما عنوان کرد.

۱۳۹۷ پنج شنبه ۲۹ شهريورThursday, September 20, 2018اِلخَميس ٩ محرم ١٤٤٠