بازدید نماینده مردم رشت در مجلس از آموزشکده سما واحد رشت
۱۳۹۷ بيست و دوم ارديبهشت

به گزارش روابط عمومی سما واحد رشت، نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی از امکانات و تجهیزات آموزشکده فنی و حرفه سما واحد رشت بازدید و از نزدیک با روند اجرای برنامه های سما واحد رشت آشنا شد.

جبار کوچکی نژاد در این  بازدید با بیان اینکه براساس قانون برنامه توسعه ششم آموزش های فنی و حرفه ای باید توسعه یابد بیان کرد: راه نجات کشور توسعه مراکز علمی و فنی و حرفه ای است .

بازديد نماينده رشت در مجلس از سما.jpg

کوچکی نژاد افزود: در برنامه توسعه ششم قانونی مصوب شد که وزارت علوم موظف است از ظرفیت دانشگاه های خود بکاهد و نسبت به توسعه دانشگاه های فنی و حرفه ای اقدام کند.

نماینده مردم رشت در مجلس با توجه به انتقال دانشگاه های علمی کابردی دولتی به بخش خصوصی گفت: استفاده از ظرفیت دانشگاه‌ داری در بخش خصوصی می‌تواند در راستای ارائه خدمات بهینه آموزشی به شهروندان باشد.

بازديد نماينده - رشت در مجلس از سما.jpg

محمد نیک پسند معاون سما واحد رشت در این دیدار بیان کرد: 80 کارگاه و آزمایشگاه در سطح آموزشکده های استان وجود دارد که از این تعداد 23 کارگاه در آموزشکده فنی و حرفه ای سما رشت دایر است.

نیک پسند گفت: سما اکنون در 8 شهر گیلان آموزشکده و در 5 شهر مدرسه دارد افزود: «تعداد مدارس سما در گیلان به همراه مدارس ضمیمه به 28 مدرسه می رسد.

بازديد- نماينده رشت در مجلس از سما.jpg

دبیر شورای نظارت  هماهنگی سما واحد رشت ادامه داد: باید به سمت بهبود مستمر حرکت کنیم و با کمک و همیاری هم تلاش می کنیم شرایط را بهتر از گذشته داشته باشیم.

در ادامه نماینده مردم رشت و هیات همراه از کارگاه و آزمایشگاه های آموزشکده های فنی و حرفه ای سما واحد رشت بازدید کرد.

۱۳۹۷ دوشنبه ۳۱ ارديبهشتMonday, May 21, 2018اِلأِثنين ٦ رمضان ١٤٣٩

تعداد کل بازدیدکنندگان : 2203084