بیش از 250 نفر از دانش اموزان مدارس شهرستان رشت از آموزشکده سما بازدید کردند.
۱۳۹۷ پانزدهم ارديبهشت

به گزارش روابط عمومی سما واحد رشت، ابراهیم با وفا رئیس اموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد رشت اظهار کرد:  همزمان با هفته مشاغل بیش از 250 نفر از دانش آموزان مدارس شهر رشت از امکانات و تجهیزات آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد رشت بازدید کردند.

رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد رشت ادامه داد: هرساله آموزشکده سما واحد رشت به مناسبت هفته مشاغل با دعوت از دانش اموزان مدارس شهر رشت برای بازدید  از مجموعه سما و معرفی رشته های مختلف اطلاعات کافی و لازم را در زمینه اشتغال و تحصیل دانشگاهی در حوزه علاقه مندی به دانش اموزان ارائه می دهد.

مشاغل هفته2.jpg

با وفا هفته معرفی مشاغل را فرصت مناسبی برای آشنایی دانش‌آموزان با مشاغل مختلف دانست و بیان کرد: در این هفته اطلاعات مفیدی را می‌توان به شیوه‌های گوناگون در اختیار دانش‌آموزان قرار داد.

رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد رشت افزود: آموزش مهارت های شغلی، باید با استعدادهای فرد مناسب باشد.

هفته مشاغل.jpg

با وفا تحقيق و مسئوليت‌پذيري دانش‌آموزان در زمينه كسب اطلاعات شغلي و برنامه‌ريزي تحصيلي و شغلي، تقويت و توسعه فرهنگ كارآفريني و خود‌ اشتغالي دانش‌آموزان را از اهداف برگزاری این هفته در آموزشکده سما واحد رشت عنوان کرد.

۱۳۹۷ دوشنبه ۱ مردادMonday, July 23, 2018اِلأِثنين ١٠ ذو القعده ١٤٣٩