جشنواره "آیین های سرزمین من" روزهای 16 و 17 اسفند ماه برگزار می گردد.
۱۳۹۶ چهاردهم اسفند

به گزارش روابط عمومی سما واحد رشت، رحمت علی صابری حقایق دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان گیلان با اعلام این خبر گفت: دومین جشنواره دانش آموزی "آیین های سرزمین من" مدارس سما استان گیلان روزهای 16 و 17 اسفند ماه سال جاری به میزبانی سما واحد رشت برگزار می گردد.

صابری افزود: دومین دوره  جشنواره « آیین‌های سرزمین من» با رویکرد آشنایی فرزندان ایران اسلامی با آداب و رسوم و سنن نیاکان با بررسی زمینه و چگونگی شکل گیری این آیین‌ها برگزار می شود.

پوستر جشنواره سما.jpg

وی افزود: واحد های  شرکت کننده در این جشنواره در سه محور مناسبت‌های فرهنگی، اجتماعی و ادبیات بومی،  پوشاک اقوام، بازی‌های بومی‌محلی، هنرهای سنتی، تولیدات بومی و غذاهای محلی در این جشنواره حضور دارند.

دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان گیلان با اشاره به تمایل ارگان های مختلف برای همکاری در برگزاری جشنواره "آیین های سرزمین من"  با سما  افزود: سال گذشته نخستین دوره  این جشنواره با کیفیت خوبی برگزار شد و باعث شد ارگان ها و نهاد های مختلف برای همکار با سما تشویق شوند.

صابری حقایق با اشاره به همکاری آموزش و پرورش استان گیلان،  سازمان میراث فرهنگی و گردشگری رشت و سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری در برگزاری جشنواره دانش آموزی "آیین های سرزمین من»  دانش آموزان مدارس سما استان گیلان،  خاطر نشان کرد:  قرار است این جشنواره در دو روز برگزار شود تا سایر مدارس بتواند از این دستاوردها استفاده کنند و در نهایت امید واریم کار با کیفیت بهتری پیش برود و تمام تلاش خودمان را برای این موضوع خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه سنت و فرهنگ هر آن چیزی بوده که از پدرانمان به ما رسیده است افزود: ما موظف هستیم در کنار توسعه یافتگی و رشد و پیشرفت‌های اقتصادی این سنت‌ها را زنده نگه داشته و حفظ کنیم.

صابری از احیای ورزش‌ها و بازی‌های بومی‌محلی در مدارس سما گیلان خبر داد و گفت: آشنایی دانش‌آموزان با این بازی‌ها و ورزش‌ها یک امر ضروری تلقی می‌شود.

دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان گیلان تقویت روح و معرفی هویت ایرانی اسلامی، معرفی و بیان اصالت و ماهیت اقوام ایرانی، تقویت همبستگی و هم‌گرایی ملی، ترویج الگوی سبک زندگی ایرانی اسلامی، بررسی زمین‌ها و چگونگی شکل‌گیری آیین‌ها، تقویت تفکر پژوهشی، معرفی توانمندی‌های فرهنگی اقوام ایران زمین را از اهداف برگزاری نخستین جشنواره استانی «آیین‌های سرزمین من» دانست.

گفتنی است؛ دومین جشنواره استانی «آیین‌های سرزمین من» مدارس سما استان گیلان  با حضور واحد های سما رشت، انزلی، آستارا، لنگرود، لاهیجان به مدت دو روز  در آموزشکده فنی و حرفه‌ای سما رشت  واقع در بلوار دیلمان، خیابان شهید آذر اندامی، کوچه مارلیک برگزار می شود.

۱۳۹۷ دوشنبه ۱۹ آذرMonday, December 10, 2018اِلأِثنين ١ ربيع الثاني ١٤٤٠