محمد مهدی زاده دانشجوی آموزشکده سما رتبه دوم کشوری مسابقه عکاسی را کسب کرد.
۱۳۹۶ هفتم اسفند

به گزارش روابط عمومی سما واحد رشت، در پنجمین جشنواره سراسری عکاسی با موضوع « زیبایی های شهر من» که از سوی سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی  برگزار شد محمد مهدی زاده دانشجوی رشته معماری آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد رشت توانست در میان آثار ارسالی رتبه دوم را به دست آورد

محمد مهدی زاده.JPG

در بخش دانش آموزی  این جشنواره نیز امیر مسعود امیری دانش آموز دبستان پسران سما واحد رشت خوش درخشید و رتبه نخست این جشنواره را کسب کرد.

پنجمین جشنواره سراسری عکاسی با موضوع « زیبایی های شهر من» در سه سطح واحد، استان و کشوری توسط سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی برگزار گردید.

دوازده استان به همراه 117 اثر دانش آموزی و دانشجویی از سراسر کشور در این جشنواره شرکت کردند.

این جشنواره با هدف تفکر، تحقیق، ابتکار، شناخت، پرورش و هدایت استعدادهای فرهنگی و هنری، ایجاد انگیزه در قالب رقابت سالم و تلاش در جهت تحقق فضاهای آموزشی ایده آل ذهنی دانش آموزان ودانشجویان  برگزار شد.

۱۳۹۷ دوشنبه ۱۹ آذرMonday, December 10, 2018اِلأِثنين ١ ربيع الثاني ١٤٤٠