بیانیه سما واحد رشت به مناسبت حماسه 9 دی ماه
۱۳۹۶ نهم دي
مطمئن باشيد كه روز نهم ديِ ماه در تاريخ ماند؛ اين هم يك روز متمايزي شد. شايد به يك معنا بشود گفت كه در شرائط كنوني - كه شرائط غبارآلودگيِ فضاست - اين حركت مردم اهميت مضاعفي داشت؛ كار بزرگي بود. هرچه انسان در اطراف اين قضايا فكر ميكند، دست خداي متعال را، دست قدرت را، روح ولايت را، روح حسين بن علي (عليه السّلام) را مي بيند.
(مقام معظم رهبری)

از مهمترین عوامل پیروزی، حفظ و تداوم انقلاب، دینداری، بیداری و ولایتمداری مردم ایران است  زیرا دیندار بصیر و بیدار است که می تواند حق را از باطل تمیز دهد و از حق حمایت کند.

حماسه 9 دي نماد عزّت، استقلال و بصيرت مردمي است كه تا پاي جان براي حفظ اصول اسلام و آرمان‌هاي انقلاب ايستاده اند.

نهم دي ماه نمايش بصيرت انقلابي مردم بود. بصيرتي كه غبارها  را كنار زد و چهره واقعي مدعيان و فتنه گران را نشان داد.

روز نهم دی روزی است که مردم مسلمان و انقلابی ایران نشان دادند که این جمله حضرت امام (ره) را که فرمودند: «پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت تان آسیب نرسد» به خوبی در عمل به آن معتقد و پایبند هستند.

در همین راستا دانش آموزان، دانشجویان، استادان، اعضای هیات علمی و کارکنان سما واحد رشت  فرا رسیدن حماسه ۹ دی روز بصیرت و میثاق امت با ولایت را گرامی داشته و اعلام می دارد ، همراه با تمامي آحاد امت اسلامي،  آمادگي حضور خود در تمامي صحنه هاي دفاع از انقلاب و نظام، و پيوند عاشورايي با ولايت را اعلام مي نمايند.

مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد رشت

۱۳۹۷ دوشنبه ۲۳ مهرMonday, October 15, 2018اِلأِثنين ٤ صفر ١٤٤٠