جشن میلاد حضرت محمد مصطفی (ع) و روز دانشجو در آموزشکده سما واحد رشت
۱۳۹۶ چهاردهم آذر

رحمت علی صابری حقایق در جشن میلاد نبی مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی (ع) و روز دانشجو که در آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد رشت اظهار کرد: « با فرا رسیدن ۱۶ آذر و روز دانشجو فرصتی دوباره برای بررسی هویت تاریخی و رسالت ملی و دینی دانشجو، فرا روی ما قرار می گیرد.»

1روز دانشجو.jpg

وی گفت: «باید به طور مکرر از وجود و نام دانشجویانی که توانستند خودشان را در یکی از مسیر های موفقیت ارتقا بدهند، یا کسب و کار راه انداختند در چنین مراسم های به عنوان فرد موفق تقدیر شود.»

دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان گیلان با بیان اینکه اساس بحث این است که  ما باید بپذیریم دولت ها در تمام دنیا در حال کوچک شدن است،  افزود: «آن چیزی را که ما برای موفق شدن در فضای کسب و کار نیاز داریم مهارت است.»

صابری تصریح کرد:  «رشته های فنی و حرفه ای و شاخه های تخصصی که ما به آن نیاز داریم می تواند واسطه این مهارت باشد.»

روز دانشجو2.jpg

دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان گیلان با بیان اینکه بسیاری از مشاغل در حال حاضر و طی ده سال آینده در کشور در حال تغییر  است ادامه داد: «بسیاری از کارشناسان 25 شغل را در ایران شناسایی کردن که ظرف ده سال آینده به شکل امروزی وجود نخواهد داشت.»

صابری با توجه به  ورود قابليت  دیجیتال که باعث شد بسیاری از مشاغل دچار دگرگونی شود گفت: «اگر امروز بتوانیم مهارت های مربوط به شغل و تحصیل خودمان را بیاموزیم فرصت های فوق العاده کسب و کار وجود دارد و همه ی مردم اکنون به دنبال این مهارت ها هستند.»

وی افزود:« نظام مالی ایران در حال رشد است و دانش آموختگان رشته حسابداری فرصت های شغلی بسیار مناسبی در پیش رو دارند.»

صابری خطاب به دانشجویان گفت:  «شما الان رشته و مسیر خوبی انتخاب کردید همانطور که پشتکار یکی از مولفه های الزامی موفقیت و کارآفرینی است ، ایده مناسب، قدرت فروش ایجاد کردن، خسته نشدن و سرمایه چهار مولفه ای است که می تواند در موفقیت موثر باشد.»

روز دانشجو3.jpg

صابری خواستار معرفی مهارت های مورد تقاضای بازار کار به دانشجویان از سوی اعضای هیئت علمی و مدیران گروه به دانشجویان شد.

دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان گیلان  با بیان اینکه فرصت های زیاد برای رشته های تحصیلی شما دانشجویان وجود دارد که فقط لازم است مهارت لازم را یاد بگیرید گفت:  «تا زمانی که شما دانشجویان  در آموزشکده در حال تحصیل هستید این مهارت های را آموزش ببینید.»

صابری تصریح کرد:  «شما دانشجویان باید انقلابی که تکنیک های دیجیتال و بازار یابی در فضای کسب و کار ایجاد کرده است توجه و آشنایی داشته باشید.»

در این مراسم از دانشجویان برتر علمی و اخلاقی آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد رشت  با اهدای لوح سپاس و جوایزی تجلیل شد.

۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذرSunday, December 17, 2017اِلأَحَّد ٢٨ ربيع الاول ١٤٣٩

تعداد کل بازدیدکنندگان : 2098952