حضور سماییان واحد رشت در راهپیمایی سیزده آبان
۱۳۹۶ سيزدهم آبان
به گزارش روابط عمومی دانش آموزان سما واحد رشت دانش آموزان سما واحد رشت با حضور گسترده در راهپیمایی یوم الله سیزده آبان این روز بزرگ را گرامی داشتند.

9.jpg

معاون سما واحد رشت در حاشیه حضور با شکوه دانش آموزان مدارس سما واحد رشت در راهپیمایی یوم الله سیزده آبان اظهار کرد: در مراسم راهپیمایی ۱۳ آبان باید اهداف نظام و انقلاب برای دانش آموزان تبیین شود و دانش آموزان با اهداف ۱۳ آبان آشنا شوند.

سیزده ابان.jpg
رحمت علی صابری حقایق با بیان اینکه دانش آموزانِ آگاه و رشید ما در مبارزه با استکبار، همواره نقشی فعّال و فراموش ناشدنی ایفا کرده اند افزود: سیزده آبان از جمله روزهای پرفروغی است که در تاریخ ایران زمین، همواره برجسته و سربلند است.

دبیرشورای نظارت و هماهنگی سما استان گیلان خاطر نشان کرد: دانش آموزان ما، در مبارزه با استکبار، سهم مهمی بر عهده دارند و هم چون گذشته از پیش گامان این قیام ملّی می باشند.
سیزده ابان 1.jpg

گفتنی است؛ دانش آموزان ،دانشجویان و کارکنان سما واحد رشت با حضور گسترده در راهپیمایی یوم الله سیزده آبان این روز بزرگ را گرامی داشتند.
۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبانTuesday, November 21, 2017اِثَّلاثا ٢ ربيع الاول ١٤٣٩

تعداد کل بازدیدکنندگان : 2086965