همایش دوچرخه سواری سما واحد رشت برگزار شد
۱۳۹۶ بيست و هشتم مهر
به گزارش روابط عمومی سما واحد رشت،  دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان گیلان در حاشیه برگزاری این گفت: این همایش در راستای توسعه و تعمیم فرهنگ ورزش همگانی، ایجاد نشاط و سلامت، به مناسبت گرامیداشت هفته تربیت بدنی و ورزش برگزار شد.
photo_2017-10-21_12-22-38.jpg
رحمت علی صابری حقایق بابیان اینکه  ورزش باعث شادی و نشاط و بالا بردن اعتماد به نفس می گرددافزود: یکی از روش هایی که می توان اوقات فراغت افراد جامعه را زیر پوشش قرار داد و بسیاری از ضعف ها و کمبود های جسمانی و روانی را رفع و درمان کرد، ورزش و تفریحات سالم است.

صابری افزود: ورزش در تمام دوران زندگی انسان ها حائز اهمیت است ولی چون مبنای تربیت جسم و روح در سنین جوانی گذاشته می شود باید اهمیت بیشتری در این دوران برای ورزش قائل بود.

همايش دوچرخه سواري1.jpg
گفتنی است؛ در این همایش بیش از 100دوچرخه سوار واحدهای آموزشی سما و مدارس دولتی و غیر دولتی شهرستان رشت حضور داشتند که مسیر بلوار شهید انصاری و خیابان مهارت  شهرستان  رشت را تا مجتمع آموزشی پسران سما رکاب زدند.

در پایان هدایای به رسم یادبود به شرکت کنندگان این همایش اهداء شد.

جایزه ویژه این همایش که یک دستگاه دوچرخه بود به یک دانش آموز مدرسه دولتی  تعلق گرفت.
۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبانTuesday, November 21, 2017اِثَّلاثا ٢ ربيع الاول ١٤٣٩

تعداد کل بازدیدکنندگان : 2086963