سما واحد رشت میزبان علاقمندان به تدریس از سراسر کشور
۱۳۹۶ هفتم مرداد

دومین دوره کارگاه آموزشی متدولوژی تدریس دروس پایه اول ابتدایی با حضور داوطلبانی  از سراسر کشور در سما واحد رشت برگزار شد.

در این کارگاه دوروزه معلمان مدارس  شهرهای  شیراز، بهشهر، کردکوی، تهران، قیدار، لنجان، سراوان، زرند، اصفهان، آبادان، ارومیه، ایلام، ساوجبلاغ، باخزر، چایپاره، نوشهر، نیشابور، رشت، و فومن حضور داشتند.

tadris.jpg

سمیه رحمت مدرس کارگاه آموزشی متدلوژی تدریس پایه اول اظهار کرد: «با توجه به اینکه آموزش نشانه در پایه اول برای کودک آسان نیست به کار گیری روش کد گذاری بر مبنای شکل ظاهری هر نشانه کمک می کند که کودک با مشاهده تصویر بلافاصله تداعی ان آموزش را داشته و به هدف مورد نظر دست پیدا کند.»

وی افزود: «آموزش مفاهیم اصلی ریاضی مبحث کدینگ می تواند راه گشای آموزش کودک بیش فعال ،دیر آموز و دارای اختلال یادگیری باشد.»

رحمت تصریح کرد: «ارتباط خطی و تصویری لازم توسط این کد ها و قصه های هدفمند برقرار می شود.»

آموزگار پایه اول دبستان پسران سما رشت خاطر نشان کرد : «مهارت برقراری ارتباط با کودک در پایه اول توسط شعر های هدفمند با  استفاده از قالب کودکانه وزبان بدن و بهره گیری از نقاشی کد ها روی تصویر کمک بسزای به اموزش کوک می کند.»

رحمت ادامه داد: «این تلاش باعت شد بسیاری از آموزگاران کشور با استفاده از این متد،  توانمند و با قابلیت بهتر در کلاس حاضر شوند و گواه این این امر حضور این عزیزان از اقصا نقاط کشور در دوره های متدولوژی تدریس پایه اول  در سما واحد رشت است .»

tadris2.jpg

رحمت آموزش و تدریس نشانه ها ی فارسی با متد جدید کد گذاری (کدینگ) روی نشانه ها جهت تسهیل یادگیری، طراحی آموزشی برپایه زبان بدن و مهارت جذب کودک با شعر و قصه ، آموزش مفاهیم اصلی ریاضی پایه اول با متد کد گذاری را از محورهای مهم این کارگاه آموزشی بیان کرد.

مسئول برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت و تخصصی سما رشت با بیان اینکه سومین دوره کارگاه آموزشی متدولوژی تدریس پایه اول ابتدایی تکمیل ظرفیت شد اظهار کرد: سومین دوره کارگاه در تاریخ 26 و 27 مرداد ماه در آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد برگزار می شود.

حسن رجب زاده  گفت: « در حال برنامه ریزی برای برگزاری چهارمین دوره  این کارگاه هستیم،  که ویژه اموزگاران مدارس دولتی و غیر انتفاعی می باشد و در تاریخ 2 و 3 شهریور ماه سال جاری در آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد رشت برگزار خواهد شد.»

وی افزود: «دوره آموزشی فنون معلمی  نیز  ویژه علاقمندان به تدریس در مدارس دولتی و غیرانتفاعی  به میزان 80ساعت با ارائه گواهینامه معتبر از دانشگاه آزاد اسلامی در سما واحد رشت در حال برگزاری است.»

taris1.jpg

رجب زاده تصریح کرد: «علاقمندان به شرکت در این دوره ها می توانند جهت شرکت در دوره های آموزشی و تخصص کوتاه مدت سما رشت و کسب اطلاعات بیشتر با مراجعه به سایت http://rasht.samareg.ir  و یا با  شماره 09371662724 تماس داشته باشند.»

۱۳۹۶ جمعه ۳۱ شهريورFriday, September 22, 2017اِجُّمعَة ١ محرم ١٤٣٩

تعداد کل بازدیدکنندگان : 2049834