نشست بررسی همکاری فیمابین اداره کل آموزش و پرورش استان گیلان و سما رشت به میزبانی سما رشت برگزار شد.
۱۳۹۶ سوم مرداد

نشست بررسی همکاری دوجانبه فیمابین اداره کل آموزش و پرورش استان گیلان  و سما رشت با حضور کارشناسان دو سازمان به میزبانی سما رشت برگزار شد.

به گزارش رواب عمومی سما رشت، دکتر رحمت علی صابری حقایق معاون سما واحد رشت در این جلسه  بیان کرد: «دانشگاه ازاد اسلامی و شجره طیبه ان سما اگر چه برای ارائه خدمات شهریه دریافت می کند اما این پولی که دریافت میشود بسیار کمتر از پولی است که دولت هزینه می کند.»

رحمت علی صابری حقایق افزود: «همه ی ما علاوه بر وظیفه سازمانی یک وظیفه اجتماعی هم داریم که از این امکاناتی که در مجموعه سما است همه ی شهروندان بهره مند شوند.»

صابری با بیان اینکه سما اکنون در 8 شهر گیلان آموزشکده و در 5 شهر مدرسه دارد افزود: «تعداد مدارس سما در گیلان به 28 مدرسه می رسد.»

وی گفت: «اکنون شش مدرسه ورزش و سه مدرسه زیست محیطی در سما استان گیلان در حال فعالیت است.»

صابری خاطر نشان کرد: «80 کارگاه و آزمایشگاه در سطح آموزشکده های استان وجود دارد که از این تعداد 23 کارگاه در آموزشکده فنی و حرفه ای سما رشت دایر است.»

معاون سما رشت گفت: «سما این آمادگی را دارد شرایطی را فراهم کند تا  دانش آموزان مدارس استان گیلان از امکانات موجود  سما در آموزشکده و مدارس  استفاده نمایند.»

صابری با توجه به بیانات مقام معظم رهبری در توسعه آموزشکده های فنی و حرفه ای تصریح کرد: «هدف ما این است از زیر ساخت های مجهز سما در جهت تربیت تکنسین ماهر و پرورش فرزندان گیلان استفاده نماییم.»

معاون سما رشت از آمادگی سما برای برگزاری یک رخداد مهم مهارتی به صورت سالانه با همکاری سازمان فنی و حرفه ای،ورزش و جوانان و آموزش و پرورش خبر داد.

رییس اداره آموزش فنی و حرفه ای اموزش و پرورش گیلان با بیان اینکه اموزش و پرورش گیلان آمادگی دارد تا موانع احتمالی همکاری را رفع نمایید اظهار کرد: «دانشگاه ازاد اسلامی با این سابقه خوب و تربیت نیروی انسانی متخصص ضرورت دارد از این پتانسیل به نحو احسن به نفع دانش آموزان استفاده شود.»

وی گفت : «آموزش و پرورش در تعامل و همکاری با سازمان ها به عقبه های علمی و پژوهشی ان سازمان توجه ویژه دارد و سازمان سما و دانشگاه آزاد اسلامی می تواند محور این همکاری باشد.»

نوروز پور با بیان اینکه آماده هر گونه همکاری با سما در همه زمینه ها هستیم تصریح کرد: «آموزش پرورش در خصوص راه اندازی هنرستان های فنی و حرفه ای و کار دانش در مجموعه سما،  در هر رشته ای که سما اعلام نیاز کند با قید فوریت مورد بررسی قرار می هد.»

در ادامه این نشست هریک از حاضران در این جلسه به ارائه نظرات و پیشنهادات خود  در خصوص راه اندازی هنرستان های فنی و حرفه ای و کارو دانش در مجموعه سما پرداختند.

دکتر ابراهیم باوفا رییس آموزشکده فنی و حرفه ای سما رشت، احمدیان کارشناس مسئول اداره فنی و حرفه ای و کاردانش آموزش و پرورش ، صرفجو معاون آموزشی و پژوهشی آموزشکده  ، رجب زاده معاون فرهنگی دانشجویی ، یزدانی کارشناس نظارت و ارزشیابی مدارس سما، رئوف کارشناس مسئول آموزشی و فرهنگی شورای نظارت و هماهنگی سما گیلان  در این جلسه حضور داشتند.

۱۳۹۶ جمعه ۳۱ شهريورFriday, September 22, 2017اِجُّمعَة ١ محرم ١٤٣٩

تعداد کل بازدیدکنندگان : 2049830