برگزاری نخستین کارگاه آموزشی متدولوژی تدریس دروس پایه اول ابتدایی
۱۳۹۶ بيست و چهارم تير

با حضور علاقمندان به تدریس از سراسرکشور نخستین کارگاه آموزشی متدولوژی تدریس دروس پایه اول ابتدایی در سما واحد رشت  برگزار شد.

در حاشیه برگزاری این کارگاه دبیرشورای نظارت و هماهنگی سما استان گیلان با بیان اینکه  آموزش‏هاى ضمن خدمت و كارگاه‏هاى آموزشى مى‏توانند نقش اساسى در كيفيت آموزش داشته باشند اظهار کرد: نياز به کسب مهارتهاي لازم  جهت تدريس اثر بخش و به روز نگه داشتن دانش در اين زمينه بيش از گذشته احساس ميشود.

رحمت علی صابری حقایق افزود: كارگاه‏هاى آموزشى يكى از راه‏هاى ايجاد تعهد و تخصص، افزايش دانش شغلى و بالا بردن سطح كارايى هر مؤسسه است

tadreis1.jpg

صابری گفت: معلمى داراى عملكرد بهتر و تدريس كارآمدترى است كه داراى روش‏هاى تدريس خلّاقانه‏تر، و مهارت به‏كارگيرى روش‏هاى جديد و فعال تدريس و ارزيابى باشد.

رییس آموزشکده فنی و حرفه ای سما رشت  نیز با بیان اینکه علم و دانش آموزان دو رکن مهم و اساسی آموزش و پرورش هستند هستند اظهارکرد: معلم برای موفقیت در کار خود نه تنها باید تلاش کند تا دانش آموزان خود را بهتر بشناسد و به نیازهای آن ها پی ببرد بلکه باید خود را نیز بشناسد و از نیازها خود آگاه باشد و ضمن پیدا کردن نقاط ضعف خود در صدد رفع و بهبود آن ها بر آید.

ابراهیم با وفا گفت: در صورتى كه يك معلم روش‏هاى جديدى را براى تدريس به كار گيرد، نتيجه آن يادگيرى و به‏خاطرسپارى در بلندمدت، به كارگيرى آنچه آموخته شده در زندگى روزمره، و پرسشگر بودن ذهن دانش‏آموز است.

مسئول برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت و تخصصی سما رشت کارگاه های آموزشی براساس نیاز سنجی علمی، آشنا کردن معلمان با رویکرد های نوین آموزشی عنوان کرد و افزود: اين دوره آموزشی به مدت دو روز  با هدف آموزش فارغ التحصيلان رشته هاي مختلف تحصيلي علاقه مند به تدريس در مدارس ابتدايي و ارتقاء مهارتها و روش‌هاي تدريس  معلمان با حضور 31 نفر از سراسر کشور به میزبانی سما واحد رشت در حال برگزاری است .

حسن رجب زاده گفت: براى افزايش كيفيت آموزش‏هاى ضمن خدمت معلمان، انجام نيازسنجى علمى  و مشاركت فعال معلمان مدارس سما واحد رشت  در تعيين اهداف و انجام ارزشيابى‏هاى علمى و مستمر پيش از برگزارى دوره‏ها جز الویت های مرکز آموزش دوره های کوتاه مدت و تخصصی سما است .

وی همچنین از برگزاری دومین دوره ی متدولوژی تدریس دروس پایه اول با حضور داوطبانی از سراسر کشور  در5 و 6 مرداد ماه سال جاری خبر داد.

رجب زاده خاطر نشان کرد: دوره آموزشی فنون تدریس نیز  ویژه علاقمندان به تدریس در مدارس دولتی و غیرانتفاعی  به میزان 80ساعت با ارائه گواهینامه معتبر از دانشگاه آزاد اسلامی در مرداد ماه سال جاری در حال برنامه ریزی است.

وی افزود: علاقمندان به شرکت در این دوره ها می توانند جهت مشاوره با شماره 09371662724 تماس داشته باشند.

نخستین کارگاه آموزشی متدولوژی تدریس دروس پایه اول ابتدایی با تدریس سمیه رحمت آموزگار پایه اول ابتدایی دبستان پسران سما رشت  با حضور داوطلبین ازشهرهای ایذه، سبزوار، اصفهان، شیراز، گناوه، بابل ،فیروز آباد ، تنکابن ، سیرجان، رودسر، رشت، تهران، همدان، قم، خدابنده، بوشهر، داراب ویزد به مدت دو روز به میزبانی سما واحد رشت برگزار شد.

۱۳۹۶ پنج شنبه ۵ مردادThursday, July 27, 2017اِلخَميس ٣ ذو القعده ١٤٣٨

تعداد بازدیدکنندگان در سال : 320141