برای پرورش نسل عالم سالم ماهر و برخوردار از پنجه کارآمد تلاش می نمائیم.
۱۳۹۶ بيست تير

در توسعه پایدارو همه جانبه ، محور توسعه انسان و کلید آن آموزش فنی و حرفه ای است  که می توان در کنار آموزش مهارت های فنی و تخصصی به تربیت نیروهای ماهر و متخصص مورد نیاز جامعه پرداخت.

در سالهاي اخير، كشور شاهد نرخ فزاينده تمايل به تحصيلات عالي و مدرک گرایی در ميان جوانان و خانواده ها بوده  است. بديهي است كه اشتغال، به ویژه اشتغال دانش آموختگان دانشگاهي نیازمند مؤلفه هاي متعددي از جمله متناسب بودن مهارتهاي آنها با نيازهاي بازار كار مي باشد.

استفاده از منویات و فرمایشات مقام معظم رهبری و کلام نافذ ایشان مبنی بر اینکه ". این هنرستان های فنی و صنعتی، این دانشگاه های علمی ـ کاربردی، این فنی، حرفه ای ها و آموزشکده های فنی و حرفه ای باید توسعه پیدا کند وکشور به موازات علم و دانش به پنجه کارآمد هم احتیاج دارد."از جمله محورهای مهم در حوزه فعالیت های سازمان سما در بخش مهارت محوری و کارمحوری است.

در همین راستا نقش آموزش های فنی و حرفه ای و تربیت نیروی ماهر و متخصص مورد نیاز جامعه از اهداف عالی سازمان سما در رویکرد جدید دانشگاه آزاد اسلامی با شعار دانشگاه کارآفرین است.

سما رشت.JPG

دکتر رحمت علی صابری حقایق دبیرشورای نظارت و هماهنگی سما استان گیلان با اشاره به فرمان های  مقام معظم رهبری در توسعه آموزشکده های فنی و حرفه ای اظهار کرد: از آنجا كه هدف اصلي آموزشهاي فني وحرفه اي تربیت نيروي كار مورد نياز بخشهاي مختلف جامعه مي باشد، بهترین راه حرکت  به سمت مهارت آموزی و کارآفرینی است تا مشکلات بیکاری بالاخص در بین جوانان و فارغ التحصیلان دانشگاه ها حل شود.

معاون سما رشت با اشاره به راهبرد کارساز سازمان سما ، «آموزش یک حرفه و مهارت به هر دانش‌آموز و دانشجو» خاطر نشان کرد: برای اینکه مهارت آموزی به مدرک گرایی ترجیح داده شود بایسته است کلیه کارفرمایان بخش های مختلف صنعتی و خدماتی از متقاضیان اشتغال بکار گواهینامه مهارت فنی و حرفه ای مطالبه و زمینه ی ارتقای دانش کارگران ساده،ماهر و متخصص خود رافراهم نمایند و سما واحد رشت با راه اندازی مرکز آموزش دوره های کوتاه مدت و تخصصی گام های مثبتی را در پرورش نسل عالم سالم ماهر در جهت تحقق رهنمود های مقام معظم رهبری برداشته است.

صابری با ارائه گزارشی از آمار آموزشکده فنی و حرفه ای سما استان گیلان افزود: در حال حاضر آموزشکده های فنی و حرفه ای  سما گیلان با  110 رشته مصوب وزارت علوم و 5000نفر دانشجو در حال فعالیت است که ازطریق مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی اقدام به پذیرش دانشجو نموده ایم .

صابری تصریح کرد: عبارت نسل «عالم سالم ماهر» از آنجا مد نظر ماست تا از این جهت نخست انسانی آشنا به علوم روز را به جامعه تحویل نموده و دوم اینکه این انسان عالم ،برخوردار روح و جسمی سالم و مناسب موفقیت و تعالی انسانی بوده و در نهایت از پنجه ای کارآمد برای رفع نیازی از جامعه باشد.

۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ شهريورWednesday, September 20, 2017اِلأَربِعا ٢٨ ذو الحجه ١٤٣٨

تعداد کل بازدیدکنندگان : 2049018