بیانه سما رشت به مناسبت روز جهانی قدس
۱۳۹۶ اول تير

quds1.jpg

قدس، قبله نخستین و حرم دوم مسلمانان جهان، وطن میلیون‌ها آواره فلسطینی است که استکبار جهانی آن سرزمین را از دست ساکنانش خارج ساخت و تحت سلطه نیروهای اشغالگر قدس قرار داد.

با پیروزی انقلاب اسلامی، ملت مسلمان ایران به ویژه پس از صدور پیام تاریخی امام امت در سال 1358 مبنی بر نام‌گذاری آخرین جمعه ماه رمضان به عنوان روز جهانی قدس، مسئله آزادسازی فلسطین از چنگال غاصبان قدس را سرلوحه آرمان‌های خویش قرار داد. از این رو، همه ساله، روز قدس را به روز فریاد کشیدن بر سر ستم‌کاران تاریخ و به لرزه درآوردن پایه‌های سست رژیم اسرائیل تبدیل کرده است.

امام راحل با تدبیر الهی خویش و نام‌گذاری روز قدس، مبارزه با اسرائیل و دفاع از حقوق ملت مظلوم فلسطین را به عنوان تکلیفی اسلامی به همه مسلمانان از فرقه‌ها و ملیت‌ها و زبان‌های گوناگون گوشزد کرد و اعلام داشت که حمایت از اسرائیل، خیانت به اسلام است.

به همین مناسبت کارکنان،دانش آموزان،دانشجویان سما واحد رشت همگام با سایر اقشار ملت سرافراز ایران اسلامی ، ضمن تجدید عهد و پیمان با آرمان‌های بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و با پیروی از رهبر معظم انقلاب اسلامی در روز جمعه، همگام با مردم خداجوی ایران اسلامی در راهپیمایی باشکوه روز جهانی قدس شرکت نموده و برائت‌مان را از اشغالگران قدس اعلام داشته و وحدت و همدلی را با حماسه سازان مظلوم فلسطین تا آزادی قدس و سرزمین‌های اشغالی جاری سازیم.

۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبانTuesday, November 21, 2017اِثَّلاثا ٢ ربيع الاول ١٤٣٩

تعداد کل بازدیدکنندگان : 2087013