نوای ملکوتی موذنان دانش آموز و دانشجو در آموزشکده فنی وحرفه ای سمارشت طنین اندازشد
۱۳۹۶ اول تير

DSC_0715 (19) (2304 x 1536).jpg   .

دراین دوره از مسابقات  که 38 دانش اموز از مدارس مقطع متوسطه دوره دوم  و 13 دانشجو از دانشگاه های شهر رشت حضور داشتند، پس از یک روز رقابت فشرده در بخش دانشجویی  آقایان محمد رسول اجتماعی از دانشگاه تربیت معلم، ناصرپور طوسی از دانشگاه پیام نور و یاسر فلاح از دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت  به ترتیب رتبه های اول  تا سوم را کسب نمودند.

در بخش دانش آموزی نیز محمد جواد کاشفی از مدرسه قدس سپاه ،مجتبی خوش رفتار از دبیرستان شاهد کمیل، امید شفیق از دبیرستان آیت الله احسانبخش ،محمد حسین فلاحی از شاهد کمیل و امیر محمد قربانپور از دبیرستان شاهد امام حسین حائز رتبه های اول تا پنجم شدند.

azan.JPG

دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان گیلان درحاشیه این مراسم با بیان اینکه  اذان اساسى ترين پايه هاى اعتقادى و جهت گيرى عملى مسلمانان است.اظهار کرد: «اذان، آماده ساختن روح، دل و جان براى ورود به«نماز» و طنين ملكوتى آن در فضا، دل مؤمنان را به سوى خدا مى كشد.»

رحمت علی صابری حقایق افزود: «استمرار وگسترش مسابقاتی كه دربردارنده اساسى ترين پايه هاى اعتقادى مسلمانان است در بین دانشجویان و دانش آموزان، پرمحتوا و سازنده و نشانه هشيارى و بيدارى از غفلت است»

azan2.JPG

رییس آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد رشت نیز در این مراسم معنوی اظهار کرد: «اذان اثرات معنوی و روحی در قلب انسان می‌گذارد واو را از رذائل اخلاقی پاک و مصفا می‌گرداند.»

ابراهیم با وفا افزود: «اذان به انسان آرامش روحی داده و او را آماده پذیرش فضائل اخلاقی می‌نماید و برای رفع بد اخلاقی اذان گفتن مؤثر است»

در ادامه این مراسم معنوی، فضای آموزشکده سما واحد رشت عطرآگین از رایحه آیات نورانی قرآن شد و جمعی از قاریان ممتاز استانی، کشوری و بین المللی آیاتی از قرآن کریم را تلاوت کردند.

۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ شهريورWednesday, September 20, 2017اِلأَربِعا ٢٨ ذو الحجه ١٤٣٨

تعداد کل بازدیدکنندگان : 2049011